Ikkunoiden ja ovien asennusurakat rakennusliikkeille

YHTEYSTIEDOT

Ammattitaidolla, Nopeasti, Laadukkaasti, Asiakasta palvellen

 

Rakennusliikkeille ja ikkunatehtaille tarjoamme alusta loppuun asti hyvin hoidetun ikkunoiden ja ovien asennusprojektin. Asennamme ikkunoita ja ovia sekä pieniin että suuriin saneeraus- ja uudiskohteisiin. Ikkuna- ja oviasennuksien lisäksi teemme kalusteasennuksia, peltilistoituksia ikkunoihin ja oviin sekä rakennuspellityksistä. 

 

Olemme toteuttaneet haasteellisiakin kohteita mm. museoviraston suojelemia kohteita. Kaikki asennustyöt teemme yhtä huolellisesti, nopeasti ja ammattitaitoisesti asiakasta palvellen. Meille on kunnia-asia, että asennustyömme jälki on siisti ja laadukas ja että asiakas on palveluumme tyytyväinen.

 

Asiakkaamme voivat luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon kaikissa asennusurakan vaiheissa. Vastaamme siitä, että teemme työmme sovitussa aikataulussa ja että työnjälki on laadukas ja viimeistelty.

Pyydä tarjous

Toteuttamiamme kohteita

Ikkunoiden asennus

Ikkunoiden ja ovien asennus

ikkunoiden asennus

Ikkunoiden asennus ja pellitys

ovein asennus

Ovien asennus hotelliin

ovien asennus

Sähkökaapin ovien asennus

Ammattitaitoiset asentajat, ystävällinen palvelu ja laadukas asennustyö

Kaikissa kohteissamme teemme työmme mahdollisimman nopeasti, laadukkaasti ja asiakas huomioiden. Laadukkaan työn lisäksi, meille on tärkeää, että asiakas saa hyvää ja ystävällistä palvelua ja että hän on toimintaamme tyytyväinen kaikissa projektin vaiheissa. Ikkuna-asentajillamme on vuosien kokemus ikkunoiden ja ovien asentamisesta ja muista rakennusalan töistä. Asentajamme ovat toteuttaneet monia erilaisia kohteita, ja asennamme myös sinun ikkunasi huolellisesti.