Pientalojen
Ikkunoiden ja ovien
asennukset

YHTEYSTIEDOT

Ammattitaidolla, Nopeasti, Laadukkaasti, Asiakasta palvellen

Omakotitalon tai rivitalon ikkunoiden asennus kannattaa antaa ammattilaisten tehtäväksi, sillä siten varmistat oikean ja laadukkaan asennuksen ja kunnolla toimivat ikkunat. Asennamme ikkunoita ja ovia uudiskohteisiin ja teemme ikkunaremontteja. Ikkuna-asennukset ja ikkunaremontit teemme asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

 

Olemme toteuttaneet useita pientalokohteita. Kaikki asennustyöt teemme yhtä huolellisesti, nopeasti ja ammattitaitoisesti asiakasta palvellen. Meille on kunnia-asia, että asennustyömme jälki on siisti ja laadukas ja että asiakas on palveluumme tyytyväinen.

 

LaiWinilta pientalon rakentaja tai omakotitalon asukas saa ikkuna-asennukset avaimet käteen -periaatteella. Teemme myös ikkuna- ja oviasennusten viimeistelyn eli asennamme ikkunalistat ja pellit paikoilleen. Lopuksi siivoamme vielä jälkemme. Muistathan, että yksityishenkilö voi saada meillä teettämästään työstä kotitalousvähennystä. Tarvittaessa asiakas saa kauttamme myös laadukkaat ja hyvän näköiset Ikoni Ikkunat.

Pyydä tarjous

Toteuttamiamme kohteita

ikkunoiden asennus

Ikkunoiden asennus ja pellitys

ikkunoiden asennus

Ikkunoiden asennus ja listoitus omakotitaloon

ikkunoiden asennus

Ikkunoiden asennus ja listoitus omakotitaloon

ikkunoiden asennus

Ikkunoiden asennus ja listoitus omakotitaloon

ovien asennus

Ovien asennus hirsitaloon

rakennuspellitys

Rakennuspellitys

pellitys

Terassin oven asennus ja pellitys

Ammattitaitoiset asentajat, ystävällinen palvelu ja laadukas asennustyö

Asiakkaamme voivat luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon kaikissa asennustyön vaiheissa. Kaikissa kohteissamme teemme työmme mahdollisimman nopeasti, laadukkaasti ja asiakas huomioiden. Laadukkaan työn lisäksi, meille on tärkeää, että asiakas saa hyvää ja ystävällistä palvelua ja että hän on toimintaamme tyytyväinen kaikissa projektin vaiheissa. Ikkuna-asentajillamme on vuosien kokemus ikkunoiden ja ovien asentamisesta ja muista rakennusalan töistä. Asentajamme ovat toteuttaneet monia erilaisia kohteita, ja asennamme myös sinun ikkunasi huolellisesti.